CLOUDPOINT

Configurator servere dedicate

Procesor
Memorie
Storage
Sistem de operare
Perioada
Gratuit  
0 luni
Total  
99 €
    Comanda

Caracteristici

Gazduire in Romania

Avantajul major il reprezinta conectivitatea si timpul de raspuns foarte mici comparativ cu gazduirea unui server in afara tarii. Mai mult, Romania beneficiaza in momentul de fata de una dintre cele mai ridicate viteze la internet din lume, un motiv in plus pentru gazduirea servere-lor in spatiul IT autohton.

Trafic nelimitat

Nu limitam in niciun fel traficul pe internet. In acest fel, am reusit sa obtinem increderea clientilor nostri care apreciaza un serviciu nelimitat in adevaratul sens al cuvantului.

Servere performante

Avem in portofoliu doar servere cu procesoare Intel functionand pe placi de baza Intel si Gigabyte. Fiecare server are cel putin 4 placi de retea Gigabit (1000Mb/s), minim 16GB de RAM si este conectat in cel putin 2 switch-uri ultra performante Cisco. Nu facem compromisuri atunci cand e vorba de calitate!

Propriul nostru centru de date

Dispunem de un centru de date ultra-modern, care ne ajuta sa oferim printre cele mai mici preturi de pe piata, in conditiile mentinerii unor standarde de calitate foarte ridicate. Nu suntem reseller-i de servicii software ca majoritatea competitorilor din piata.

Experienta Enterprise

Echipa noastra poate sa faca fata celor mai exigente cerinte atat din punct de vedere hardware cat si software. Acest serviciu este sustinut prin munca asidua a unor oameni care multi ani la rand au fost expusi unor medii de lucru enterprise.

Suport 24/7

Asiguram prezenta on site in centrul nostru de date 24/7. Acest lucru ne ofera garantia unor SLA-uri extrem de mici care nu pot fi decat benefice clientilor nostri.

Asistenta tehnica

Avem grija de toate serverele indiferent ca sunt colocate sau inchiriate. Orice defectiune tehnica este remediata rapid de noi. Iar daca problemele sunt de natura software, avem specialisti care le rezolva rapid.

Configuratii standard

Oferim o gama larga de servere dedicate avand configuratii dintre cele mai variate. Mai jos iti prezentam cateva exemple, care pot fi modificate in functie de nevoie tale. Pentru o configuratie personalizata va rugam sa trimiteti o cerere pe adresa office@infosis.ro

Procesor Intel Core i7 3770 IvyBridge 3.4 GHz Intel Xeon E3-1220V2 3.1GHz IntelŽ XeonŽ Processor @2.4GHz IntelŽ XeonŽ Processor @2.4GHz
Memorie standard 16GB RAM 16GB RAM 12GB RAM 16GB RAM
Spatiu Storage RAID1: 2x1TB RAID1: 2x2TB RAID1: 2x1TB RAID1: 2x2TB
Trafic lunar Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
IP-uri dedicate 1 1 1 1
IP suplimentar +1.65€ +1.65€ +1.65€ +1.65€
Multi-Gigabit Network
100Mbit Conectivitate
OS Linux Linux Linux Linux
Taxa instalare €0.00 €0.00 €0.00 €0.00
Abonament lunar €85.99 €95.99 €92 €101
Comanda! Comanda! Comanda! Comanda!

 

gazduire cPanel virtualizare XEN gazduire WHMCS virtualizare oVirt gazduire MySQL server cu procesor INTEL XEON router CISCO gazduire web cu Apache web hosting cu php gazduire linux server stocare peste CEPH
Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Produs sters cu succes din cosul de cumparaturi.