CLOUDPOINT

Redundanta si scalabilitate

Ultima tehnologie doar pentru tine!
Am instalat si administram servere de ultima generatie, folosind cele mai noi produse software. Solutia noastra permite functionarea intregii infrastructuri indiferent daca unul sau mai multe servere se defecteaza. Tu nici nu vei simti asta.

Servere performante

Cea mai noua tehnologie, cele mai bune solutii!
Avem in portofoliu doar servere cu procesoare Intel functionand pe placi de baza Intel si Gigabyte. Fiecare server are cel putin 4 placi de retea Gigabit (1000Mb/s), minim 16GB de RAM si este conectat in cel putin 2 switch-uri ultra performante Cisco. Nu facem compromisuri atunci cand e vorba de calitate!

Disponibilitate garantata

Cel mai mic downtime, cele mai mari beneficii!
Cei mai mari provideri de internet din Romania sunt parterii nostri. Calitatea serviciilor oferite, dublata de redundanta conexiunilor de care dispunem, ne recomanda ca parteneri ideali pentru cei ce-si doresc un serviciu de calitate la un pret competitiv.

Virtualizare

Serverul tau, resursele tale!
Solutia noastra de virtualizare ne permite sa-ti oferim cele mai sigure servere cu replicare live si migrare live in cazul in care server-ul fizic cedeaza. Si asta fara ca tu sa fii afectat.

Sistem automat de alertare

Lucram pentru calitatea de care ai nevoie!
Ne-am dezvoltat propriul sistem automat de alertare. Avem un plan de "disaster recovery" care ne permite sa luam cele mai bune decizii intr-un moment de criza. Si asta doar ca tu sa te bucuri de serviciile tale!

Preturi flexibile

Serviciile de calitate pe care ti le-ai dorit mereu!
Clientii nostri sunt partenerii nostri. Credem in relatiile de lunga durata cu avantaje de ambele parti. Preturile se pot negocia in functie de nevoile tale.

 

Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Produs sters cu succes din cosul de cumparaturi.